Många beskriver kashmir som det finaste tyg man någonsin har berört multiplicerat med 100 eller till och med 1000 gånger. Det är även ett av de mest värdefulla naturliga tyg som finns och kashmirplagg tillverkas av kashmirull. Kashmir håller sin kvalitet under många år, många har till exempel ärvt en kashmirtröja som fortfarande är i nyskick. Därför är detta kläder som man faktiskt bör investera i, de kommer att hålla för evigt med rätt omvårdnad samt aktsamhet. Om du är rädd om dina plagg i kashmir så kommer de att hålla. Dessutom erbjuder de en mjukhet mot huden som du aldrig har varit med om förut. Det är en sann lyx att bära kashmir, och kashmir kommer att hålla dig varm även under de kallaste vinterdagarna.srinagar_pano

På den här sidan kommer du att hitta mängder med artiklar som handlar om just kashmir och sammanhang som du kan bära din kashmirtröja eller kashmirkofta i. Du kommer att lära dig mer om tyget och om hur det tas fram, samt vad man ska tänka på när man tar hand om sina plagg i kashmir, samt inför sitt köp av ett kashmirplagg. När du vill veta mer om kashmir så har du därför kommit helt rätt och du kommer garanterat att veta mer om kashmir efter att du har läst dessa artiklar.

Om du är intresserad av kashmir eller rent ut av funderar på att köpa ett kashmirplagg eller kanske drömmer om att spela onlinecasino medan du har på dig kashmir, då har du kommit rätt.